Tuesday, July 29, 2008

+/-

usor, lesin, plictis, hipotensiune.
partea buna, home new home.
review soon.

Monday, July 28, 2008

... si uscate. stiu tot.

draga bunica lui Morcoveatza,

stiu ca nu ne stim si ca nici nu ne vom sti ever, dar mai stiu ca esti din radauti prut, botosani, romania, unde apa se ridica deasupra uleiului. adica prutul deasupra caselor. de aceea am hotarat sa iti scriu. da, da, stiu ca nu ai internet la radauti prut, bunico. a! nu ai casa... da, stiu si asta. am vazut la televizor. ba chiar acum o sa caut, poate gasesc si o poza pe net. tu n-ai putea sa-mi trimiti, e clar. nu, nici nu m-am gandit, desi... ar fi fost dragut. esti sinistrata, da. atunci, te superi daca iti trimit niste intrebari? ma gandesc serios sa fac un interviu cu o sinistrata, dar cu una adevarata, nu o sinistrata inchipuita. da, nu ai internet. si ce? nici eu nu am cizme de cauciuc. dar sa revenim, nu-mi place ca nu esti coerenta. nu ai dormit de doua nopti... te inteleg, nici eu, am jucat heroes.
mai ai casa bunico? da?! pai nu esti tocmai sinistrata, sa inteleg. e plina de mal si de apa? a, deci sunt sanse sa se surpe zidurile. nah, tu ai vrut chirpici. dar nu stii cand o sa se surpe? e important, poate faci si un filmulet, il punem pe youtube. te-au evacuat deci... cum e sa fii sinistrata evacuata, bunico? rau, vad... da' ia zi-mi, a intervenit statul la timp? normal ca nu, cum altfel?
am auzit ca ai vaci cu lapte, mi-a zis baiatul ala brunet, prietenul lui Morcoveatza care v-a ajutat cu fanul. mi-a mai zis ca iti place sa faci mancare. spune-mi, bunico, mai ai cu ce sa faci mancare? dar ai ce manca? ce bea? vaca aia cu cel mai dulce lapte ce mai face? nasol tare.
trebuie sa inchei aceste randuri, draga bunica lui Morcoveatza. nu doar pentru ca nu ai internet. da, stiu ca te-ai straduit sa-l salvezi. sunt si eu ocupata, am diverse trebi... nu, nu am vaca cu lapte.

cu stima, sora prietenului lui Morcoveatza.

Wednesday, July 23, 2008

back. SPACE


revenirea e absurda, dar, cu nesimtire, posibila. de ce? superstitii cum ca viata fara blog e ca un pc fara net, ca un solitaire.

si adevarat va spun, sentimentul nu e de pagina alba. e de intersectie, de nehotarare, de blocaj in trafic.