Thursday, October 23, 2008

this is the end...


p.s.: with special thanks to rozi. low quality.jpg [sorry]

Friday, October 17, 2008

daily cheeses! sau despre cum nu merita sa o minti pe blonda de la HR

[proces obositor si demotivant de cautare de extrajob]

[anunturi multe]

[cereri aberante, salarii mici, program imposibil, nimic nou]

cheeses! un part-time cumsecade!

si nu vor mare lucru: candidat ideal, "Cunoasterea perfecta a gramaticii limbii romane" ... mm... "perfect", oare, nu e prea mult spus? i mean the god of grammar has misterious ways... enfin.

[aplicatie]

apoi intrebari: nu stiu unde ma vad peste 3 ani. nu, nici macar la anul. nici maine. nu mai am timp de hobby-uri, parintii mei n-au joburi cu prestanta, am uitat titlul si autorul ultimei carti citite si oricum era destul de undeground, presupun, nu mai rezist la stres, nu-mi place lucrul in echipa, nu-s comunicativa, nu sunt motivata, urasc majusculele, de fapt vreau sa ma pensionez pe bani grei si sa plec cat mai departe de tara asta, mi-e foame, somn, lene, nu-mi place de smiley si nu merg la spectacole in aer liber etc.

[stuff de la cursul de job interviews pe care l-am ratat]

raspunsurile pe care tanti le asteapta nu-s greu de dat. nici sa o faci sa zambeasca nu e greu. o sa te placa, poate. dar daca o sa scapi vreo greseala la test? daca...

revii asupra anuntului lor tarziu. prea tarziu si atunci supriza: "Experienta la corectura diferitelor edituri" sau "RESPONSABILITATI: Munca temporala bla, bla" (WTF?!?).

Cheeses!

Tuesday, October 14, 2008

twone

1.1 a fost ziua lu' adeena. frumos. ma gandeam sa ii dedic ceva, cum a facut in cazul lui hasanel. apoi mi-am dat seama ca, spre deosebire de hasanel, pe adeena o cunosc. si am renuntat. oricum, mighty adi, sa-ti traiasca happinessu'!

1.2 apoi mai aveam niste add-on-uri la shit list, da' le-am uitat. mm...

Wednesday, October 8, 2008

@adeena


Normal, mai intai partea unu si abia dupa partea doi. Ca tot nu ma pot face ca ploua... Da a se nota ca e o treaba cam pripita, asa.