Monday, June 29, 2009

2 piese cu rima si o zi alba

ok. cu sinceritate inainte. dupa asta, a venit asta. nu stiu care e mai rea, nu stiu daca mi-e mai bine. si pare destul de grav.
alta idee. @dra_gosh are mai multa dreptate decat am azi/ieri chef sa recunosc. growing up sux, dar se impune. sa vedem unde il inhibasem si il scoatem. il facem sa para nou, desi nu e.
si tonul asta de "nu mi s-a intamplat nimic important azi" e fals. tone de chestii importante s-au revarsat asupra-mi de mi-a ametit karma. pana la revenire, ne abtinem. ca noua asa ne place. si dam un comunicat cand nimanui nu-i mai pasa.

/all_ex

p.s.: sau ii lasam a_dinei treaba asta nasoala. ca daca ea e la mt. si eu in plin storm, nu inseamna ca nu mai trebuie tinuta in prezenta artificiala.
tu cu cat dai neuronul? ieftin rau. ieftin nu e bun, mah. cat esti de disperat? nu sunt. ba esti, mah. ai tigari? nu. lasa-te, mah. vrei sa pleci? da, departe, in tara cu melci sau cu vodca. nu pleci nicaieri, mah.

/all_ex. care a inceput saptamana si bine si rau si care n-are chef de titlu, desi dunga ii incaleca postarea pe care o regreta, dar o posteaza oricum ca nu-i pasa.

Thursday, June 18, 2009

cheap-cirip

de ce ar reactiona un prof universitar mai bine la "va roo(o)og, sunt dis-pe-ra-ta, ajutati-ma cumva, va roo(o)og" decat la "imi asum vina, dar circumstantele nu au fost tocmai fericite si speram sa mai fie o solutie"? nu inteleg, cred, simpatia pentru rutina discursiva.

ps: multumesc, rozi, life saviour si extraordinary phone persuader.
pps: someday we'll meet again, mr. h, and u'll be older, weaker, bolder, lamer.
ppps: a tree ate my finger.

/all_ex

Tuesday, June 16, 2009

Statistique says...

persoanele care lucreaza cu ciment sunt vulnerabile la cuvinte, predispuse la tabuuri in aceeasi masura in care cele care manipuleaza cuvintele se vad impotente in fata unui sac de ciment.
[pff... oare asta/asa voiam sa spun?]
argumente: 1. am inceput ziua mult prea devreme. 2. si weekendul asta m-am jucat cu norii. 3. ma gandesc ca ar fi bine sa fac ceva. 4. am capul plin de super furry animals.
/all_ex

Saturday, June 6, 2009

horrorscopul europarlamentar

Gemeni
maine veti ajunge intr-un loc in care n-ati mai fost de vreo sapte zile si in care, conform planetelor total dezalineate, nu prea aveti chef sa mergeti. se pare totusi ca o obligatie, un contract, ceva nu va da dreptul sa spuneti "pas". nu va ingrijorati, exista si parti bune: pe drum, probabil intr-un club ieftin, veti cunoaste niste pustani care va vor subestima varsta. ceea ce va va face sa va simtiti bine. in plus, acest drum va va scuti de altele, mai scurte, dar mai batute. veti bea. alcool. din nou.

Fecioara
atentie la gaini! si la femei. nu le mai spuneti ca arata mai in varsta decat sunt de fapt. stiti, in orasele fara adresa, barbatii nu sunt prea deschisi la empatie. un castig neasteptat, dar mic, probabil pentru benzina. veti manca putin si fara sare. un barbat de 41 de ani va va intreba de o colega de sondaj. sa-i spuneti ca se gandeste la el. veti primi un telefon misterios o data la 3-4 ore.

Balanta
nu sunteti o mare fana a cismenestienilor, dar ei vor fi ai dumneavoastra. cum niste vecini le-au soptit ca va plac capsunile, va vor face o surpriza. se pare ca vor organiza si o conferinta pentru a accepta iluminarea twitter, e bine sa aveti un ppt ajutator. sau macar o persoana din zodia berbecului. profitati de ocazie pentru un girl chat. va va sta bine parul. o baba enervanta va va intreba daca bretonul e o chestiune de echipa.

ps: in functie de ce mai ciripesc planetele, updates will follow.

/all_ex, astrologul electoral de duminica. :D