Tuesday, July 10, 2007

to fuck or not to fuck? ce sa fac?

mda... in imposibilitate de cauza si impotenta scriitoriceasca ma declar profund dezintersectionata de atitudinea pe care ar trebui s-o am. sau sa n-o am.
si ma intreb. afara is vreo 1354 grade zise celsius. aici, dupa birou, e aer conditionat. ar trebui sa ma amestec de fratii zisi ai nostri de peste prut? ufff... nu de alta, dar cica n-au voie sa vanda unt si conserve de peste. mdea, dom'le in piatza putzin centrala.
pe taraba lu' natasha erea: smantana, pateu de curcan, cocos, bizon, iepure, lapte de enot, conserva de ienibahar tzepos (dintr-ala cu urechile tzuguiate), ciocolata (care, la randul ei, contine grasime de vitel). si asa i se tot scurg ei zilele si noua zmatzele de cu vara pana'n seara.
daca zic pas (cu i din a), maine sare controlu' pe natasha (sora mea de peste prut, insist) si o fute de nu mai vede ea pufoaica si ficat de pui. n-o sa mai vada nici granitza un timp ca deh, natasha n-are nici viza, ca doar suntem frati cu totii. de peste un prut pe altul.
uff... si e saraci ghiata di e di nu mai jtii pi un' sa'sh scoati oborocu' sh nii ni-i mili da' tre' sa manc sh io o pani di la ziaru ista sh shi po' io pentru ca si fac pen' e? sa-mi jertfasc io bucatzaca me di pani, din cari hranesc sh'un cani? (sh pi B.B ;) declar paranteza inchisa, ca sa nu se nasca niscaiva confuzii.
concluzie? nu. ca tot o dau in asonante, ceea care este mare pacat care e metoda fonetica si alea-alea cam romantica pentru contemporaneitatea cu care ma dau io mare. trendy e dezacordul si disparitia cratimei. la cea din urma inca mai lucrez. /tot_yo1

1 comment:

Ether said...

Cind nu mai gasim nimic de care sa ne legam, ne legam la sireturi, ne legam la cap, la briu, ne legam de-o creanga de copac si pina sa-ti dai seama ce idiot poti fi, iti vezi moaca de la inaltime. Sh nici atunci nu realizezi cit de idiot sh timpit esti... pen'ca te crezi mort de beat, nu mort de mort, cum esti de fapt. Uiti ca te-ai spinzurat, uiti ca ai intrat in coma alcoolica sh-ai crapat ca timpitul. Iar ceea ce vezi tu de acolo de sus e corpul tau animalule...

Bine, asta din punctul de vedere al unei animale notorii care crede ca sufletul se poate desparti de trup. Pardon, o animala care crede ca oamenii au suflet... La scormonit printre tarabe, mars!