Friday, September 21, 2007

de pe bloguri adunate, cel mai...

no, acum, ca s-a lasat seara si oamenii de bine au plecat pe la casele lor, sa ne asezam putin bretonul, sa luam loc, nu uitati sa va aprindeti o tigara si.... la barfa!!! ca, de cand cu scrisul asta pe bani, nu prea ne-am mai vazut. sau daca ne-am vazut, tot nu eram in aceeasi barca. concluzia? vesti!
mdeci... apropie-te putin... inca putin... nu, nu vreau sa-ti miros parul. dar nu trebuie sa ne auda cineva; stii tu povestea peretilor hipersensibili... si nu uita, ramane intre noi: baetz de la zear facut bloage. a? ce zici de asta? cine e sursa ta preferata? cum adica cum is? preponderent, rosh-albastre. frumoase, sticloase, rankuite. si de ce nu mi-ai spus ca stiai?! te joci cu nervii mei si nici macar nu-mi place cum iti miroase parul.

cat despre mine, ce sa-ti spun, draga jurnalule... HA!HA!/ ufff, tot_yo1

7 comments:

Ether said...

Cind ma gindesc mai fata ca o sa se intoarca Moarte din vacanta... imi vine sa ma mut din Iesh sh sa le spun tuturoralea sa me lese-n pace! Dar nah, acuma ej mai tare ca mine, ai mai multe ramificatii. I guess is time... trebuie sa fac public blogul lui Paraschiv, nu de alta dar l-am tinut prea mult ascuns. Sh-o sa fie 4-4! Ha, ne vedem pe interval sucare :)!

Marv said...

Stiu ca nu-i frumos...dar cel mai de bun simt comentariu care pot sa-l fac e:

"CE FETZE DE BOTOSANI AU TOTZI:)))))))))"

Dar ce e mai grav e ca totzi sunt atat de seriosi in blogurile astea ale lor...:( of, dezamagitor.

all_ex said...

tz, tz ... mei voli, mei... de parca tu n-ai fi scris primele pornaciuni (liniute, bastonase alea-alea) la boston... u cave man :))

Marv said...

Ma cheama Vlad si daca te legi de comentariul complet obiectiv al fratelui meu geaman sa stii ca ma supar.

Ether said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

bravo Alex!

Anonymous said...

de ce nu:)