Tuesday, January 29, 2008

din afara. crede si nu posta

tocmai m-am intors dintr-un blogscouting si deja am mai multe probleme imaginate.
e nevoie de un blog super hero. un captain blog, un blorro, un superblogman, un professor blogchaos... un sincer si atotputernic "WHATEVER!". uatevaru dietetic, absolut, apocaliptic, detoxifiant.
nu de alta, dar am vazut ca oamenii care n-au blog nu sunt musai lipsiti de idei. daca ati vedea cum sunt cei care au! d'oh! si aia trebuiesc torturati. le-as oferi taste tip piranha. sau, intr-o scapare de generozitate, le-as permite sa plateasca fiecare postare cu un organ vital. una le e de ajuns.
de ce:
the emo god of blogs has spoken to me... yeah, right! si ce o zis? ee, ca blogu', fata, nu e ca sa te dai tu mare ca ai lenjerie de ciocolata. nici ca sa spui ca aia e grasa, proasta si corupta. fuck, ce chef am sa vorbesc urat, fata. numai din cauza ta, fiinta bipeda semianalfabeta care n-ai inteles ca n-ai ce cauta aici... nu de alta, dar mi-e lene sa'l parafrazez pe god ca nici el nu vorbeste tocmai clean... era furios. ca nah, daca ai ceva impotriva lu'cineva, mai bine iti faci un fightclub, o pauza de spus adevarul, o asociatie a frustratilor care nu suporta anonimatul etcetc.
mai clar: blogul e ca sa nu-ti gaseasca maica-ta jurnalul si sa afle cu cine te-ai pupat la balul bobocilor. e ca sa citeasca omul si sa se linga pe dejt. in nici un caz ca sa'l indrepti tu inspre cineva. fata, k? sa dea omul click si sa ajunga pe youtube. sa gaseasca o idee, un cuvant.
cel mai clar, fix cum a zis god: presa nu se face pe blog. ca daca esti admin, nu inseamna ca ai dreptate. ca daca zborcaiesti pe unul cu promovare accelerata, nu esti mai virgin, mai integru. d-l i.m. l-o enervat tare pe god. which is soooo gay!

p.s.: decat ca eu am dreptate.

7 comments:

Anonymous said...

Uite ca tu ai spus-o altfel ca altii. Drept e, ca daca ai blog nu esti musai mai inteligent dect unul care nu are. La fel de drept, nu est mai cool.
Dar, in mod cert devii mai cunoscut.
Asta daca ai timp sa-l actualizezi (pe el, blogul) si sa te tii de el.
Si conteaza si ce scrii, right? :)

B.

p.s. Succese!!

Anonymous said...

stima ta de sine nu este una naturala ci defensiva. keep on doing something

Anonymous said...

1. thanks, B. nu sunt sigura...

5. te simt ofensiv, anonymous... uf, asa ai fost de cand te stiu. c'mon! cat despre selfastimu meu... do not worry, il tin la respect ;))

Anonymous said...

...please where can I buy a unicorn?

all_ex said...

@anonymous
it would be better if you just asked charlie. he is a real unicorn. http://www.youtube.com/watch?v=Q5im0Ssyyus

Anonymous said...

Want to tell you..
Mmm..

Doesnt matter

Anonymous said...

:)