Monday, February 4, 2008

sclipitch de week's end

  • am batut propriul record. sase ore de mall. fara bani. ieri. rezultat: o carte, o esarfa, ambalaj de ocazie.
  • florarul improvizat din podu ros a batut recordul mondial la kitsch (daca neglijam colectionarul de paulo coelho): trandafiri rosii (chiciosh fara ajutor si totusi decorativi) decorati cu una bucata funda rosie cu dungi aurii, un frunza de shtevie, una hartie creponata portocalie, in ape tulburi, rosiatice, una folie plastic transparent, una sfoara rosie, legata tip funda, capete buclate prin zgariere. romanii stiu ca un obiect ornamental nu poate ramane fara ornamente. la doar 25 de ron. P.S.: probabil a uitat de spray-ul cu roua sau nuante albastre/sclipitch.
  • se poarta sacourile cu maneca scurta, evazata. de unde pana unde?!
  • reducerile din perioada 15-31 ianuarie tin pana pe 10 februarie.

unfull stop.

tocmai am revazut un bun, deloc apropiat prieten. seamana cu brandon flowers si ii datorez minim o bere. decat ca maine. maxim mai tarziu. pulsurile se opresc cu promisiune in "La revedere!".

1 comment:

Anonymous said...

hmz super interesant totodata misto.........si yo daca as putea sa incerc sa bat recordul in fiecare zi incercand sa inteleg cand pe unii cand pe altii.....dar nu se poate mai bn mi-as "irosi timpul"timpul citind cine stie ce poezie si sa incep sa filozofez despre ce se intampla dupa ce murim......misto articol...mi-a cam dat de gandit:D.