Monday, February 25, 2008

vine?



  • cheful vine cand treci strada. si cand ai un status stupid. si cand vine primavara.

  • polemica aia cu soarele si cu pamantul s-a incheiat prost, cum incepuse de altfel. adevarul (soptit tot de the emo god of blogs) e ca soarele se invarte in jurul redactiei. uneori, si viceversa.

  • cat despre XS REINCARCAT, se pare ca trebuie sa "nu mai pot fara" ca sa mergi pana in baza 3 in afara programului de functiune a tramvaielor. adica de ce ai muta un club obosit de la hotel unirea la unde'si uita dracu'copchii? care, culmea, is si minimalisti, singurii care supravietuiesc selectiei naturale in RON. ca roacarii n-ar plati 300 mii lei vechi fara sa primeasca minim 15 beri.

  • si anunt, facut de sambata pentru apropiati: din iunie, club XS se muta la botosani. intrarea se va face pe baza de bilet de tren (intra primii cei ajunsi cu personalul de 5.30 am), in schimbul caruia veti primi o cinzeaca de vodca vorona si un muschi file de la stejarul es.a (abatorul celor care nu cuvanta). asta da "ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii".


  • scuze de mass, dupa cum ar spune baby_sweet_kiss_sexy4u_etcetc

3 comments:

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de LCD, I hope you enjoy. The address is http://tv-lcd.blogspot.com. A hug.

Anonymous said...

XS la Botosani? Vreau si eu o vodca, atuncea :)

Un pinguin.

all_ex said...

d-le pinguin,

xs-ul se va muta la boston cand veti zbura dvs.
asta inseamna ca... cei de la bbc s-au ocupat deja de chestiune...