Friday, April 27, 2007

La multi ani, Cernobal(B)icilor!

am uitat de 26 aprilie. nu ca blogul meu si al ei si viceversa ar avea un nume cazut din salcam... sau asa e? hmm... nu, e clar ca nu. traim cu tatuajul pe cromozom de 21 de ani si am allzheimerui evenimentul, dar n-avem bani de alcool. copii cu sase picioare zac in dulap. bursiere urate si fardate cu portocaliu intorc din cand in cand capul. ma dispretuiesc. batrani senili si dezamagiti ridica copiii de pe scaune in 28 si apoi tranacanesc despre ce bun era salamul pe vremea lui Ceashk si despre cum ar trebui "dracii ishtea" altoiti. nu de alta, dar tre' sa-i ticiuiasca cineva niste respect. si acum, de cand nu mai am abonament, am inteles ca nu e vinovat Guvernul de ce se intampla pe tapsanul romanesc. nici rusii. nici inflatia. nici politistii. nici televizorul. nici ma-ta.
e Cernobalul.
se facea 26.04.1986, an bun, cu recolte bogate si cu nou-nascuti frumosi. io aveam deja 12 zile. :D. de aia va zic, eram acolo, gura-casca. si cerul s-a despicat si pamantul a grait: GO FUCK YOURSELVES, YOU SICK LITTLE TWISTED MINDS! si eu m-am uitat urat la el, i-am zis ca ma-sa-i YOU SICK LITTLE nu-mai-stiu-ce si apoi mi-am bagat picioarele. Sau asta era in decembrie '89?
e greu, dom'le... trebusoara asta cu scrisul nu e pentru phishtecine. de aia o sa ma car sa rog pe cineva sa se induplece sa ia tigari sa avem si noi ce fuma sa ne vina pofta de viata sa o luam in maini si sa o facem prastie sa nu ajungem ca batranii aia din 28.
in continuare, drept inceput de final, as vrea sa-i multumesc adinei ca ma quoteaza din cand in cand si ca macar alege expresii care-mi fac ochii mari si parul verde.
la multi ani cum au fost si cum vor mai fi! rai, urati, soiosi, bolnavi la capatana.. dar ce ne pasa? Avem fabulo spirit./ tot_yo1

1 comment:

api_yo said...

Avem... sh-mi vini s injur... k la commenturile noastre di tati zilili. Da urat rau. sh iar ai plecat wa sh m-ai lasat. sh nu ti-njur k po sh-n fata :D