Monday, August 13, 2007

brief boston dreamin'

ea intra in cabinetul lui. asistenta o priveste peste ochelari. nu, nimic grav, niste analize. rutina. el citeste rezultatele cu atentie. ceva nu e in regula. dar cum? ce? uite, va trebui sa mai faci niste investigatii. cata blandete. nici un doctor nu s-a mai purtat asa. e frumos. si are peste 50 de ani, dar tot frumos e.

ea fumeaza o tigara. a gasit o banca intr-o intersectie. un loc bun. poate o vede vreo ruda, dar ce mai conteaza? el apare. se aseaza. o priveste. nu e frumos. nici urat. parul grizonat. si e bland. o fata pe care nu si-o va aduce aminte. nici un detaliu, in afara de o nesfarsita blandete. ii vorbeste despre analize si pretexte de revedere. nu ii va aparea fata lui in minte. cand se va gandi la el, va fi doar blandete. si atractie. uite, ai blugii rupti. o atinge. se saruta. in jurul lor, trec o mie de ani si miliarde de motoare. e liniste. inca se mai saruta. in ea, maruntaiele freamata. el dispare.

incearca sa isi aminteasca fata lui. daca era frumos sau urat. era doar bland. coplesitor. si n-ar fi vrut sa se termine. l-a asteptat, dar n-a mai aparut./tot_yo1

2 comments:

Ether said...

you sick little bitch...

Ether said...

fuck, am uitat sa ma semnez ca anonima... :)) just joking. Nice story anyway... mi se pare cunoscuta :P