Wednesday, August 29, 2007

keep the change bara bring it back to me


acest look este un ciot, dupa cum ar preciza wikipedia. un fel de ie inflorata made in china in loc de kimono. daca aveti plangeri, reclamatii, mariri de salariu, vise erotice, scapari nevrotice, datorii la intretinere, va rugam contactati adminul. (adica io. ha! ha!)


insist: daca aveti mariri de salariu. faceti cu ochiul, invartiti cheia in broasca, tigara in oase, orice... imi voi da seama despre ce e vorba.


look-ul cioturos ramane , caci doliul s-a sfarsit. s-a dat liber. la ce? nu stiu. cert e ca nu pentru mult timp.


a nu se gasi o scuza printre randuri. daca totusi zariti ceva din categoria "scuze, flenduri, osanale", contactati, pentru a nu stiu cata oara, adminul. va sti el unde sa o deporteze. adica ea. pe ea. adica eu temporarly in of service. si cu chef de fuga. si agresata de palabrageala lui carlos varela. in concluzie, sa vorbim mult, sa spunem nimic, sa ascundem totul.
mai multe, pe craca viitoare/tot_yo1

5 comments:

Anonymous said...

Nu

Anonymous said...

1. nu?
2. de ce?
3. ce "nu"?

Ether said...

zomaigad. ai chent biliv it... iu ar fainali chiured. ochei. lucu' ista nou ii mai aerisit ce-i drept... sh da, micii comunitati de bibistrcei croco-bazdugati din mia caza li placi ciotu'... ciotu'ii sanatos, ari vitamini dar mai presus di puterea aberatiei face bine la stomac. asta ca sa ti mai gindesti data viitoari cind iti aprinzi o tagara... pupi de la cocirtani, asta ca sa ti prinzi cini-s io... :)

Ether said...

ptiu... stai ca eram logata... or not. imi restrag cuvintili... shhhhtttt!!!! gata, le-am retras... plm, vez sh tu.

Anonymous said...

uelcam.
de mult n'am mai pupat/supt/lins picior de vaca rasata pe aici. hai, sa fie intr-un pas bun!