Wednesday, June 13, 2007

Sadico ergo ludico

adica un fel de andro-rococo. sau filo-nimico. sau mito-forumo. in concluzie, ohoho ce comico...
nu, dom'le, nu m-ai inteles... habar n-am nici de latina, nici de prefixe, nici de cratime, virgule si alte detalii uzurpatoare de viata fericita. stii, chestiile astea nu ma interesau nici macar cand eram tanara, frumoasa, energica, bogata. nu. vorba aia: mortii cu sortii si vii cu treaba lor.

dom'le... ce pot pentru ca sa-ti spun acum, ca ai plecat? sa fii sanatos. full-time. da, poate "introspectam bine fatalaismul si erorile altora". da, asa perfecti cum eram. dar de-acu'... s-a ispravit. si unde s-au ascuns noptile de bataie de joc? nu, singura n-are sharm. bataia de joc trebuie pusa la share pentru utilizatorul favorit. atata lucru stiu si eu...

si totusi mi-ai facut pofta. o noapte de vodca, tavernaxsbelfastregelemihai si multi roacari dintr-aia care s-au ratat pe la diverse facultati. ei, care ar fi trebuit sa dea la actorie, regie, dar pe care nu i-au lasat parintii... aia is preferatii mei. da, stiu ca tu preferai chelneritele a caror m**e implora pentru complimente. de fund prefer sa nu discut... nu, roacarii sunt mult mai savurosi: inca mai traiesc mirajul proscrisilor si inca mai ciocnesc halbe pentru "noroc", "sa fie", biletele la cine stie ce formatie al carei nume iti intoarce urechile si stomacul pe dos, "moartea manelistilor" etc. etc. intelegi? THEY'RE BELIEVERS!!! si... cei care cred merita noi adevaruri, nu'i asa? si doamne, cate aveam de oferit! unul mai adevarat decat celalalt. dar de-acu'... s-a ispravit.

si acum intra in scena emoticonul ala diabolic si satisfacut...

e rautate? nuuu. e plictiseala? poate. e funny? iahahaha! mi-e teama ca ma indepartez de perfectiunea aia actoriceasca de crasma. pe mess nu are gust: nu vezi grimase, palmele umezite, privirea sfredelitoare care se intoarce de pe tine cu mana goala, confuzia si, in cele din urma, convingerea si implicarea in scenariul oferit de tine. adica si de mine. adica acum numai de mine.

unde s-a dus jocul de-a joaca? et viceversa.

lasamunt drequm in pacem. e aproape 5 si fetele dorm. si chiar as vrea sa gadil psihicul unui naiv tarziu, sa-l fac sa-mi cumpere tigari si lapte condensat sau sa-l conving ca viitorul lui e in movila de gunoi pe care tocmai a maturat-o... sau ceva... orice. offf... ma plictisesc asa de tare.../tot_yo1

No comments: