Friday, December 7, 2007

herstory

nimic feminist in istoria asta, poate doar o ironie light... daca tot se poarta pe la fetele batrane care, inainte de a se uita in oglinda, cu reportofonul pornit, dau vine pe ei, pe "p**ci".
so.

fifth day of work my mother said to me: "Cum, pan' la doishpi? (stressed)... e, hobosita? nu? bine, bravo" etc. nu ma aflu unde mi-as fi imaginat fix vinerea trecuta, la 11.03 PM, ca voi fi. nici ca virgulele sau despartirea in silabe imi vor pune probleme. si am nijte benzi desenate care inca asteapta pe desktop... acasa. care nici macar nu e "acasa" care imi imaginam fix acum trei luni ca va fi. a se nota ca atasamentul incrancenat ramane aproape de minuscule. MAJUSCULE, bleax si un buchet de busuioc.

Un par mai rar, in doar patru zile!
Ziua I. "but i've learned something today". cum arata un fax de aproape. interioarele de tip nnn (number-number-number, n.r.) nu sunt usor de memorat, tastele incerte. pentru mine, alias om de legatura.
Ziua II. cafea la filtru. ups, "but i've learned something today". again. cum ar zice inteleptul din butoi, omul, cat lucreaza'nvata.
Ziua III. program prelungit. prefer sa o consider, iata, astazi, in ziua a IV-a dupa lancezeala, preludiu.
Astazi se face maine si sunt aici de 13 ore ascutite. comparatii si autoevaluari mi se preling prin santuri, pana la cotor. ma aflu intr-o pauza de virgule, de formulari redundante, de hi.hi.ha.ha. daca ma visam acum o saptamana... io, micsorata si cu ochii'n ceafa... cu gandul la o TH anesteziata, adormita dupa o usa fara cheie, amestecand de ore bune intr-o oala cu pilaf de o saptamana. as fi vorbit, cu siguranta, fara inteles, cu un zambet fortat in coltul ochilor. dar cum nu am, pe maine.
a! sa nu uit... i have secrets (hihi!).

1 comment:

Ether said...

yes, like I've told you a zilion times before... you're going to hell but this is the most beautiful part. and I won't tell you the other part... cose again, you're my other half of inferno :))