Friday, May 25, 2007

Mulatto si dor de soc



Propozitiile incep

si se termina

cu un fuck

apasat

si

furimund.

Firele de

par se despica

la capete.

In autobuz

apa curge de pe

el pe tine.

Si iar fuck.

Mergi la scoala ...

5 comments:

Ether said...

Bah.... uite cum sta treaba. Tu nu ai fost prinsa ieri in ghearili ploii. Asta-i una. Doi la mina zic ca ar trebui sa ta re-apuci de buci si sa... aaa, pardon, nu asta... sa te reapuci de scris poizii, asta vroiam sa zic. De la caldura.

Sh pe final, lasa-ma sa te mai injur oleaca pe motiv ca ieri nu erai cu mine sh cu pretena ta (sh a mea, recunosc, m-o trecut un giunghi s-am zis-o) cind ne-o prins SO, deci S-O furtuna pe Copou. Da' shi ne-o mai placut ueiiiiii...:).

Sh curje o apa pi noi in autobuz. Da' tot nu eram in acelasi autobuz sa stii. Sh poezia e prea reusita ca sa nu aiba o continuare, deci vezi ce invirti. [doar pentru cei care au habar]. PUNCT.

Anonymous said...

we, nuj de ce te dai tu acu ashe mari coneseoari. k nu ejti. adica ejti, da cam cat is io poeta. deci. nu eram, dom'le. nici in bus, nici in asfalt, nici in nimic. eram alt-undeva. probabil fumam. sau incheiam o relatie. sau incepeam alta. poate chiar pe aceeasi. sau faceam pipi. nu mai jtiu. cert e ca ma bucur si ca ma felicit tocmai pentru chestia asta incerta. nah! HAI SI VIRGULA. si de la capat.

Anonymous said...

poezie?so?pipi?am innebunit eu,clar.

Anonymous said...

Uei... da tu nu stii sa pui o virgula intre cuvinte? Sh nu, te asigur ca nu ai innebunit... doar ca nu intelegi esenta acestei minunate poezii... sh din cite mai citesc io in profilul tau psihologic, iti place sa dai vina pe altii! Frustratule!!! Aaa, sh sa nu uit, iti place sa cresti cini :)).

Anonymous said...

Imi placi sa cresc shine?

Se prea poate...