Wednesday, May 9, 2007

pro adinutza zero lacrimi & co.

adinutza plange. si silvia, dar mai hohotit, deci o sa se recupereze curand. e mai puternica decat sisturile cristaline, mi-a zis mie un coneseur. si eu ... mocnit, ca sa ramana secret.

nu mai plange, adinutza... ca o sa ne maritam si o sa facem multi copii. ca tot s-o inventat autodintr-aia. si intr-o zi o sa ni se rupa ficatul de veselie... atunci nimeni n-o sa moara si nimeni n-o sa plece si "departe" va fi reinventat in "aproape" si noua n-o sa ne pese. cam cata tristete vom mai ineca in alcool? pana la ultimul ban de intretinere? pana ce vara ne va desparti? pana ce n-o sa ne recunoastem intr-un ciob?

uite, adinutza... iti promit ca va fi totul usor si ca o sa-ti cumpar haine mai fumoase decat ma-ta. iti promit ca piesa asta doldora de absurd o sa se termine si noi vom fi fost de mult iesite din sala. si ca vom aplauda, uitand ca am fost pe scena... si as mai vrea sa-ti promit... nu vom mai plati chirie... cred in tot... vom fi cele mai frumoase, cele mai destepte, cele mai creative. ne vom scalda in autografe si nu vom avea regrete. si copiii - aia pe care o sa-i avem - nu vor vedea cate am vazut noi si ne vor semana. uite, pentru tine ... ma voi spovedi de patru ori pe an si voi cumpara coca cola zero ringtoane enervante si bomboane de ciocolata dintr-alea 2 cate 2, doar ca vor fi milioane. nu mai plange, adinutza ... ca ce e, atunci nu va mai fi si nici nu ne vom aduce aminte. sa emigram din past ca nu e perfect si din present ca nu e simple... hai... pliiizz... sa dansam.

P.S.: and pigs do fly./ tot_yo1

2 comments:

Marv said...

Las-o sa planga.

Marv said...

Sa mai zic ca e bestial?are sens?